Erikshjälpen Second Hand, Åkarp - Malmö — Burlöv

Vi söker volontärer som vill jobba med transport, gåvomottagning och/eller lager i Åkarp

Spara

Beskrivning

Vi har varierade arbetsuppgifter inom transport och service. Vi söker dig som vill ge kunderna bästa bemötandet när de lämnar in deras gåvor. Du kan välja att hålla ordning i sorteringen samt på lagret och är inte rädd att hjälpa kollegorna när det ska lastas av från hämtningar. Du kan välja att följa med i transporten vid hämtning och lämning eller om du har körkort så har du möjlighet att köra våra transportbilar. 
Det krävs ingen tidigare erfarenhet, all utbildning sker på plats (förutom körkort) . 

Hos Erikshjälpen Second Hand Åkarp välkomnas den som har lite extra tid över! Om fingrarna brinner av kreativitet eller om dygnet har för många timmar så kan vi vara ett alternativ för att göra en god insats. Genom att bli volontär i en butik gör man ett viktigt arbete som ger ringar på vattnet för många människor, både lokalt och långt borta. Vi söker både unga, gamla, allt mittemellan, tjejer och killar. 
Det är vår önskan att möta kunderna med värme, öppenhet och professionalism. Vi möter kunder från alla livets håll och i livets alla skeden. Som en del av Erikshjälpen Malmö är det viktigt att du kan famna människor av alla slag.
Vi tror att du som vi söker har intresse för service och logistik, trivs i de fasta arbetsuppgifter som du löser i en positiv anda och med personligt engagemang. Du är noggrann i sorteringen och mån om att gåvogivarna ska få ett bra bemötande när de ger oss förtroendet att ta emot deras gåvor. Du ser till att hjälpa till när det finns behov och när dina kollegor behöver en hjälpande hand. Du är en lagspelare och kan samarbete med andra. 
Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss! 
 

Minsta åtagande

Alla pass är som regel ca. 4 timmar. Arbetstiderna är måndag - fredag kl. 08.00-16.00 samt lördagar kl. 10.30-16.15. Alla volontärer jobbar i pass och du får kontakt till en arbetsledare som tillsammans med dig kommer att planera vilka pass som skulle kunna passa för dig och ditt schema. Så fundera på hur mycket du vill ge av din tid och välkommen in med din volontärsansökan.

När och var sker uppdraget

I vår gåvomottagning i Åkarpbutiken eller vid hämtning samt lämning av möbler mm. Det är plus om du har behörighet B och extraplus med behörighet C

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen