Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem — 2 platser

Vill du använda din spetskompetens för ett högre syfte? Se hit! Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem söker nu frivilliga personer som vill bidra med sin spetskompetens

Spara

Beskrivning

Gillar du att t.ex. att fotografera, är du bra på digitalisering, arbeta med globala mål eller utveckling? Vi på Hela Människan tar tacksamt emot frivilliga personer som vill och kan delge sin specifika kompetens till vår verksamhet. Du har möjlighet att vara med och bidra på ditt sätt. 

Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem har två secondhandbutiker, en social livsmedelsbutik, ett lager/sortering med kläder, heminredning och elektronik samt en transportavdelning. Vi erbjuder arbetsträning för personer som har svårt att komma ut i arbetslivet och en öppen mötesplats för människor i utsatta livssituationer. Utöver den ordinarie verksamheten genomför vi sociala projekt och aktiviteter.   
 
Förutom din spetskompetens söker vi dig som: 

·         Tror på människors lika värde och rätten till ett värdigt liv 
·         Har goda kunskaper i svenska 

När och var sker uppdraget

Uppdraget kan utföras på distans eller plats. Vid plats: Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem lokaler i Tumba, Tullinge eller Stuvsta. Vi har öppet måndag-lördag.

Platser

  • Botkyrka
  • Huddinge

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen