Röda Korsets Ungdomsförbund, Göteborg — Göteborg

Vill du arbeta med påverkansarbete och roliga events? Bli verksamhetsledare för Eventgruppen i Göteborg!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du intresserad av event och har många idéer att dela med dig av? Då kan RKUF:s Eventgruppen vara någonting för dig!

Eventgruppen planerar och genomför event för barn och unga, frivilliga och medlemmar inom RKUF. Syftet med våra event är framför allt att förena och engagera unga i Göteborg genom att lyfta och skapa intresse för aktuella samhällsfrågor samt utbilda och driva påverkansarbete. Som verksamhetsledare för Eventgruppen kan du komma att planera och hålla allt från workshops och föreläsningar till kreativa temadagar och digitala aktiviteter. Vi har även som ambition att skapa goda samarbeten och utöka vårt nätverk för att kunna nå ut till vår målgrupp med hjälp av andra aktörer såsom lokala verksamheter, bibliotek, skolor, andra idéburna organisationer och företag.

En stor del av vårt arbete går ut på att spåna idéer, planera och marknadsföra oss. Inför ett event delar vi upp ansvarsområden mellan oss och efter varje event utvärderar vi vårt arbete för att se vad vi kan göra bättre.

Uppdraget som verksamhetsledare i eventgruppen:
Vi ser gärna att du gillar att ta ansvar och samarbeta med olika människor. Vi söker dig som är duktig på att planera och organisera och jobbar strukturerat. Men du behöver inte ha utbildning eller tidigare erfarenhet. Du kommer vara med i planeringen av nya events tillsammans med våra frivilliga. Verksamhetsledarna ansvarar för kontakt med samarbetspartners, styrelsen och alla frivilliga. Vi organiserar möten och rekrytering av nya frivilliga. De fasta rutinerna finns redan på plats, men som verksamhetsledare kan du vara med och förbättra och vidareutveckla verksamheten.

Minsta åtagande

Möten varannan vecka samt 2-4 events per år

När och var sker uppdraget

Fysiska möten kvällstid i våra lokaler

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara