Nya Kompisbyrån — Göteborg

Vill du bidra till ökad jämställdhet och integration för utrikes födda kvinnor i Göteborg? Bli mentor!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Bli mentor i projektet Klara, Färdiga, Kvinna! Detta är ett projekt där Nya Kompisbyrån matchar kvinnor som är etablerade på arbetsmarknaden eller som studerar med utrikesfödda kvinnor som behöver stöttning för att få ett arbete eller söka studier. Projektet syftar till att stärka integrationen i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall genom nätverkande och gemenskap. Vi söker nu mentorer i Göteborg!

Som mentor i Klara, Färdiga, Kvinna krävs ingen expertkompetens, du agerar helt enkelt en peppande samtalspartner till en deltagagande kvinna. Du kommer att stötta din adept i att nå sina mål genom regelbundna träffar och samtal under 6 månader. Ni träffas minst 1 gång i månaden och bestämmer tillsammans vad ni ska göra/prata om på era träffar. Adepten kan exempelvis behöva stöd i att skriva sitt CV, få tips på var man söker jobb, eller få stöttning inför en kommande intervju.

Ni kommer även bli inbjudna till nätverksträffar som ni kan gå på tillsammans. Där kommer ni få möjlighet att träffa andra mentorspar, lyssna till inspirationsföreläsare samt dela med er av era kunskaper och erfarenheter. Du kommer garanterat att få ny kunskap, nya perspektiv och ny inspiration från såväl din adept som föreläsare. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som arbetar eller studerar och vill bidra till integration och gemenskap på ett enkelt och roligt sätt. Du kommer även få ett intyg på din medverkan som är mycket meriterande att ha med på ditt CV. 

Vi söker mentorer inom Klara, Färdiga, Kvinna som:
  • Identifierar sig som kvinna
  •  Är minst 18 år gammal
  •  Talar flytande svenska
  •  Vill bidra med sin erfarenhet och ge tips

Vill du bli mentor i vårt projekt och bidra till integration, gemenskap och samtidigt möta en ny kompis? Fyll i en intresseanmälan!

När och var sker uppdraget

Varje mentorspar bestämmer själva hur de vill ses och höras. Kanske ses man på en promenad, på ett fik eller hemma hos en av er!

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen