Svenska kyrkan, Hedvig Eleonora församling — Stockholm

Vill du bli volontär i Östermalms vackraste sommarcafé – säsongen 2022?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Sedan mer än 10 år har Hedvig Eleonora församling drivit sommarcafé i den vackra kyrkparken utanför kyrkan. Senaste åren har caféverksamheten expanderat till att bli en av Östermalms största uteserveringar. Församlingens sommarcafé vill vara diakonal oas som under årens lopp har blivit en viktig mötesplats för människor på Östermalm och övriga stockholmare.
Sommarcaféet öppnar i år den 16 maj och håller öppet hela sommaren t o m den 28 september.
En viktig grund för att sommarcaféet kan hålla öppet är alla volontärer som ger av sin tid. Varje hand som kan bidra är viktig. Vi uppskattar våra volontärer och deras ovärderliga insatser!

Minsta åtagande

Allt volontärarbete sker i församlingens sommarcafé som endast har utomhusservering i den vackra kyrkoparken utanför Hedvig Eleonora kyrka. Caféet håller öppet mellan kl 11.00 och 17.00 på vardagar och kl 12.00 och 15.00 på söndagar. För att vara volontär i sommarcaféet krävs att man åtminstone kan arbeta några pass under några veckor. Dessutom kräver uppdraget att man kan vara rörlig och ex. gå i trappor.

När och var sker uppdraget

Allt volontärarbete sker i församlingens sommarcafé som endast har utomhusservering i den vackra kyrkoparken utanför Hedvig Eleonora kyrka, samt inne i församlingens stora kök. Dagen har flera volontärpass, man kan arbeta förmiddagar och/eller eftermiddagar. Caféet håller öppet mellan kl 11.00 och 17.00 på vardagar och kl 12.00 och 15.00 på söndagar och erbjuder liksom tidigare år smörgåsar, sallader, kaffebröd, glass, kaffe, te och dryck till låga priser.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen