Fånga Framtiden Tillsammans — Huddinge

Vill du investera med din tid, kunskap och erfarenhet för att tillsammans med oss främja en lyckad skolgång för unga i behov? Då är det just dig vi söker!

Spara

Beskrivning

Vill du investera med din tid, kunskap och erfarenhet för att tillsammans med oss främja en lyckad skolgång för unga i behov? Då är det just dig vi söker!

Var med och främja unga i Vårby med deras studier för att främja deras framtid samt stötta dem i att uppnå sina mål och drömmar genom att engagera dig som läxhjälpare i Fånga Framtiden Tillsammans.

Varje onsdag kommer vi att erbjuda läxhjälp i Vårby för åttondeklassare som går på Vårbyskolan. Vårt arbetssätt är en volontär som sitter med en ungdom vid varje läxhjälpstillfälle då vårt fokus är att på bästa och mest effektivaste sätt bistå med adekvat hjälp.
Vad som gör det roligt och intressant att vara volontär hos oss är att du får så mycket tillbaka av din insats!

Fånga Framtiden Tillsammans är en ideell organisation och vi som har grundat organisationen heter Karin, Bahareh och Miriam.
I början av januari 2014 startade vi FFT i Stockholm och vi har sedan dess erbjudit kostnadsfri läxhjälp för ensamkommande och nyanlända ungdomar. Sedan start har vi hjälpt upp till 400 ungdomar och vi har haft närmare 600 volontärer som varit delaktiga under åren.
Nu är det dags att nå ut till fler ungdomar och vi börjar med ungdomar i Vårby gård, elever från Vårbyskolan som går i åttondeklass.

Vill du vara med och göra en skillnad? Tveka inte på att anmälda dig och bli en del av vårt arbete där vi strävar efter att se alla lyckas med fokus på utsatta områden. 

Tillsammans gör vi skillnad!
Vi ses!

Vänliga hälsningar
Miriam, Karin & Bahareh

Minsta åtagande

Läxhjälpen sker i Vårby gård kl 18:00

När och var sker uppdraget

Läxhjälpen sker i Vårby gård kl 18:00

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

PRO Högalid

Musikälskande samordnare

  • Äldre
  • Social gemenskap
  • Upplysning och folkbildning
Plats Stockholm
Fjärrarbete På distans