Röda Korsets Ungdomsförbund, Karlstad — Karlstad

Vill du planera och hålla i event i Karlstad? Har du idéer som du vill utveckla? Se hit!

Spara

Beskrivning

Frivilliguppdrag Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad

Vill du anordna roliga träffar för våra medlemmar, planera en lärorik föreläsning för allmänheten, representera oss på mässor eller kanske värva medlemmar på Karlstads universitet? Möjligheterna är många! Vi välkomnar dina idéer för hur vi ska nå ut med vårt arbete och budskap.

Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad kämpar för barn och ungas rättigheter och jobba för att skapa trygga mötesplatser. Vi arbetar efter Röda Korsets grundprinciper: Humanitet, opartiskhet, neutralitet, självständighet, frivillighet, enhet och universalitet, men arbetet bottnar också i barnkonventionen. Vi är en del av världens största humanitära nätverk.

Detta uppdrag är för dig som vill engagera dig ideellt då och då, du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga ner. Kanske har du planerat och genomfört event tidigare, eller så är det en chans att prova något nytt. Med engagemang och nyfikenhet kommer du långt! Självklart får du närmare utbildning i vad vi står för och jobbar med.

Vi söker flera personer för uppdraget, som kommer att ske på plats i Karlstad men även i digital form, beroende på vilken typ av event. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka vad för event som anordnas, hur de utformas och när de kommer att ske. Detta är ett uppdrag för dig som vill låta kreativiteten flöda!

Minsta åtagande

Valfritt

När och var sker uppdraget

På olika platser i Karlstad, planering kan ske via zoom och fysiskt.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen