Nya Kompisbyrån — Göteborg

Vill du stötta en kvinna från Ukraina? Bli mentor i Göteborg!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vill du vara med och hjälpa en kvinna från Ukraina att bygga upp sitt nätverk och komma in på den svenska arbetsmarknaden? Bli mentor i projektet Care for Ukraine!

Projektet Care for Ukraine riktar sig till kvinnor som har flytt från kriget i Ukraina och omfattas av EU:s massflyktsdirektiv. Som mentor hjälper du till att utöka deras nätverk och ger stöd med att hitta jobb i Sverige. Deltagaren deltar i fem utbildningsträffar om den svenska arbetsmarknaden. Som mentor deltar du i minst två träffar och stöttar din adept en gång i månaden under fyra månaders tid. Anmäl ditt intresse idag för projektet som startar i november!

Genom Care for Ukraine får du en mentorsutbildning, utvidgar ditt kontaktnät och får möjlighet att göra skillnad på riktigt. Du kommer garanterat att få ny kunskap, nya perspektiv och ny inspiration från din framtida adept. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som arbetar eller studerar och vill bidra till integration, jämställdhet och gemenskap på ett enkelt och roligt sätt. Du kommer även få ett intyg på din medverkan som är mycket meriterande att ha med på ditt CV.

Vi söker mentorer till Care for Ukraine som:
  • Identifierar sig som kvinna
  • Är minst 18 år gammal
  • Talar flytande svenska och engelska
  • Vill bidra med sin erfarenhet och ge tips

Vill du bli mentor i vårt projekt och bidra till integration, gemenskap och samtidigt möta en ny kompis?

Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss!

Minsta åtagande

4 månader

När och var sker uppdraget

Som mentor förväntas du delta på två kvällsträffar på en adress i centrala Göteborg. Vi kommer återkomma med specifika datum för din stad efter anmälan och då kommer du få möjlighet att berätta vilka datum som passar dig bäst. Varje mentorspar bestämmer sedan själva hur de vill ses och höras utöver de två obligatoriska träffarna. Kanske ses man på en promenad, på ett fik eller hemma hos en av er.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara