UNICEF, Stockholm — Stockholm

Vill du vara med och leda UNICEFs frivilliggrupp i Stockholm?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vi söker två nya kontaktpersoner som tillsammans kan planera och leda de aktiviteter som UNICEFs frivilliga gör i Stockholm. Dessa utgår alltid från något av våra fyra prioriterade områden:
 
 • Skapa lekfulla fritidsaktiviteter för barn
 • Utbilda och sprida information om barnkonventionen
 • Samla in pengar till UNICEFs internationella arbete
 • Delta i UNICEF Sveriges kampanjer
 
Tillsammans i gruppen planerar ni vad som kan passa just er.

Som kontaktperson har du till uppdrag att vara representant för gruppen utåt och i kontakt med UNICEFs kansli och nationella frivilligsamordnare. Till just detta uppdrag är det särskilt två saker du ska känna dig bekväm med och vilja göra. Det ena handlar om de administrativa bitarna, dvs hålla ordning på mejl, information och material. Det andra handlar om att kunna delge deltagarna information, samla dem till uppstarts- och planeringsmöten och vara flexibel i ditt ledarskap.

Vi söker två personer som planerar att bo och vara i Stockholm under minst 1 år framöver för att kunna skapa kontinuitet. UNICEF Sverige kommunicerar på svenska och en del administrativa uppgifter behöver därför ske på svenska. I övrigt är det positivt att kunna flera språk då många volontärer och personer vi möter i aktiviteter pratar andra språk.

För uppdraget som kontaktperson behöver du vara minst 18 år och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregister.

Nuvarande kontaktperson för Stockholmsgruppen finns kvar för introduktion och överlämning och det finns alltid stöd att få hos andra grupper och från UNICEF Sverige. Detta brukar vara ett roligt uppdrag där du lär dig mycket om UNICEFs arbete och har möjlighet att delta på meningsfulla aktiviteter. Hoppas du vill vara med!

 


 
 

 


När och var sker uppdraget

Utgångspunkten för uppdraget och de aktiviteter som genomförs är Stockholmsområdet. Tillsammans i gruppen bestämmer ni vilka aktiviteter ni ska genomföra, vilka event ni vill och kan delta på och vad som är bäst för er att prioritera. Som kontaktperson behöver du inte delta i alla aktiviteter själv, om du inte vill. Men du behöver avsätta en stund varje vecka för administrativa uppgifter och planera för att möta gruppen ungefär en gång i månaden.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Rädda Barnen Gävleborg

Läxhjälp Bollnäs

 • Barn och ungdom
 • Social gemenskap
 • Mänskliga rättigheter
Plats Bollnäs