Globala Kronoberg — 2 platser

Vill du volontärarbeta praktiskt i en internationell miljö? Globala Kronoberg söker Crew-deltagare till ett ungdomsutbyte under augusti månad

Beskrivning

Globala Kronoberg söker en eller flera personer som vill arbeta i ett team bakom kulisserna under ett av våra projekt i sommar. Vi anordnar årligen internationella utbyten i Kronoberg där deltagarna får träffa andra ungdomar eller ungdomsledare från Europa, delta i workshops och lära sig om ett specifikt ämne. Temat på årets utbyte är stereotyper i sociala medier och hur man som användare av sociala medier kan bryta dessa. 

Arbetet består av att under 9 dagar stötta upp det koordinerande teamet med matlagning, inköp och renhållning av lokaler för en grupp av 30 deltagare och ledare. Uppgifterna pågår löpande under dagen och du som volontär erbjuds kostnadsfritt boende på plats då både deltagare, ledare och organisatörer bor på samma vandrarhem under hela veckan. Även frukost, lunch och middag ingår i uppdraget. 

Du som volontär får chansen att se och lära dig hur EU-projekt implementeras i praktiken, träffa ungdomar och andra volontärer från olika delar av Europa samt vara del av ett dedikerat team. Du som jobbar med oss får ett meritintyg om ditt volontärarbete efter ditt deltagande.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Minsta åtagande

Om möjligt önskar vi att du kan delta alla dagar, men det är inte obligatoriskt. Den stora delen av arbetet kommer att ske runt lunch och middag varje dag. Vi önskar att du är med minst 5 av 9 dagar.

När och var sker uppdraget

Uppdraget kommer primärt att ske i Orrefors. En dag kommer vi även att vara i Växjö.

Platser

  • Växjö
  • Nybro

Tillgänglighet

Vandrarhemmet är en äldre byggnad som har begränsad tillgänglighet. Anpassad toalett finns.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag