Maskrosbarn — Härryda

Volontär på Maskrosbarns helgläger i Göteborg

Spara

Beskrivning

Vid fem tillfällen om året samlas 20 av våra ungdomar (och 10 ledare) på helgläger och gör en uppsjö av roliga aktiviteter tillsammans! Under dessa tillfällen kommer vi behöva ha hjälp av två volontärer som tillsammans fixar matlagning, förberedelser av fika, disk och dukning inför våra måltider och fikastunder!
 
Vi söker alltså er som:
-       Är över 60 år och längtar efter ett meningsfullt volontäruppdrag!
-       Är en klippa på att göra enkla måltider till något alldeles extra
-       Klarar av att laga mat till ett sällskap om 30 personer 
-       Har en känsla för mysiga och roliga dukningar 
-       Kan hantera en någorlunda enkel (men ibland ack så komplicerad) diskmaskin
-       Allra främst är duktig med ungdomar och kan bjuda på er själva! 
 
Under dessa fem helger behöver ni vara tillgängliga kl. 10.30-18.30 under lördagen och kl. 10.30-15.30 under söndagen. Vi ser gärna att ni kan åta er uppdraget under minst 1 år med start 3e september. Under dessa tillfällen kommer ni givetvis att få mat, fika, kaffe och snacks om så önskas!
 
Skicka din ansökan senast 14 augusti med en kort beskrivning om varför detta uppdrag är menat för dig och berätta gärna om en av dina paradrätter! 

Innan uppdraget påbörjas kommer ni att bjudas in till en fika och ett litet samtal om vad organisationen är, vilken metod vi arbetar utefter och hur uppdraget ser ut i sin helhet. Där får ni också möjlighet att ställa alla de frågor som dykt upp på vägen!

När och var sker uppdraget

5 gånger om året med start 3 september, därefter är nästkommande tillfälle i mitten av oktober och därefter i slutet av november. Lägergården vi använder oss av ligger ca 10 minuter från Landvetter.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen