Räddningsmissionen — Göteborg

MatRätt söker volontärer till butiksteam

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Nu söker vi dig som vill vara del av vårt arbete i en av MatRätts butiker, antingen på Flatås Torg eller Rannebergen Centrum. MatRätt är en social supermarket som gör gott för både människa och miljö genom att sälja överproduktion av mat som annars skulle blivit svinn. Alla är välkomna att handla hos MatRätt, men vi finns framför allt till för våra medlemmar med låg inkomst som har svårt att få pengarna att räcka till i vanliga livsmedelsbutiker. Som medlem kan man köpa varor till en tredjedel eller mindre av vanligt butikspris. Förutom billig mat till medlemmar och minskat matsvinn gör MatRätt det möjligt för personer att arbetsträna. Båda butikerna har varsitt härligt butiksteam där du är varmt välkommen att vara med som volontär. 

Vi söker dig som älskar service och människor. Dina arbetsuppgifter kommer vara allt från att plocka upp i hyllorna och ta emot våra kunder till att ta betalt i kassan och att registrera nya medlemmar. Det är viktigt att du delar vår värdegrund. Tillsammans skapar vi fina möten med våra kunder och medlemmar. 

När du söker detta uppdrag gör vi en personlig matchning av vad för uppdrag i butiken som passar dig som person, samt vilken dag i veckan som funkar för dig att ha stående. MatRätt har öppet och tar emot volontärer måndag-fredag.
 
 Välkommen med din ansökan! 

Minsta åtagande

Du har en stående dag varje vecka som vi tillsammans kommer fram till .

När och var sker uppdraget

Flatås torg eller Ranebergen centrum

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

4H-gården, Eolshälls

Stapla hö

  • Barn och ungdom
  • Djur och natur
Plats Stockholm