Doers 4U — Varberg

Volontärer till musikfestival sökes!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Den 10 juli går LivsVatten-Festivalen av stapeln i Societetsparken och på Parkmusikens scen i centrala Varberg. Det är en helt ideell festival där alla ställer upp gratis och alla pengar som samlas in går oavkortat till vattenreningsdunkar - Solvatten - som ska skänkas till förmån för barn i Afrika. Till detta event behöver vi volontärer för en mängd olika uppdrag under festivaldagen. Alltifrån att ställa i ordning, rigga tält, stå i infodisken, vara publikvärd, rodda på och bakom scenen, chaufförer, renhållning, förfriskningar, konstauktion, försäljning av seconhandkläder, böcker mm till att plocka ner tält och plocka ihop efter festivaldagens slut. Du kan själv välja antal pass, varje pass är 2 timmar. 

Minsta åtagande

För att vara volontär behöver du vara med på en informationsträff innan festivalen samt boka upp dig på minst ett tvåtimmars-pass. Det går bra att boka upp sig på flera tvåtimmarspass under dagen.

När och var sker uppdraget

Uppdraget sker den 10 juli 2022 på Parkmusikens scen i Societetsparken, samt i själva parken, i centrala Varberg.

Tillgänglighet

Uppdraget sker mestadels utomhus i en park samt på Parkmusikens scen och det finns viss framkomlighet för rullstol, men det är inte helt tillgänglihetsanpassat. Vi kommer ha sponsrad mat och har bett om att i möjligaste mån få vegetarisk och nötfri mat. Men det är inte något vi kan garantera då det beror på vad de enskilda affärerna vill/kan skänka.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

  • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans