Uppsala

Är du intresserad av att förbättra din retoriska förmåga samtidigt som du ökar folks medvetenhet gällande mänskliga rättigheter? Eller är du en person som vill få möjlighet att lära känna nya människor och vara en del av att strukturera upp en verksamhet från grunden?

Plats: 
Uppsala

Vi söker dig som är legitimerad psykoterapeut för att göra en ideell insats mot unga vuxna på vår terapimottagning inom Uppsala Stadsmission med uppstart i början av hösten.

Organisation: 
Uppsala Stadsmission
Plats: 
Uppsala

Vi söker nu volontärer som vill hjälpa till med bakning, servering, diskning etc. men även finnas till hands och hjälpa till med olika aktiviteter.

Plats: 
Uppsala

Do you want to gain experience in HR management and recruiting?

Do you want to be one of the many volunteers that make WelcomeOUT, Uppsala’s pride festival, happen?

Apply for the position of HR Manager at WelcomeOUT!

Your tasks

Volunteer recruitment

Organisation: 
RFSL, Uppsala
Plats: 
Uppsala

Vi söker därför dig som kan tolka mellan svenska och rumänska. Du ska ha stor integritet och vara beredd på att hantera känsliga och personliga uppgifter på ett ansvarsfullt sätt och enligt våra sekretesskrav.

Organisation: 
Läkare i Världen
Plats: 
Uppsala

Vi söker barnvakter till vårt språkcafé! Under tiden som de vuxna träffas och övar språk på vårt språkcafé har barnen en kreativ och lekfull stund i rummet brevid på Kulturcentrum i Sävja. Vi söker dig som vill vara barnvakt till deltagarna som är 0-12 år, oftast en grupp på ca 5-10 barn.

Plats: 
Uppsala

Umgås över kulturgränser, fika och hjälp till att öva svenska språket. Integration sker när människor med god vilja möts! Vi söker både dig som behöver öva svenska och dig som är säker på svenska och vill "lära ut". Vi söker också barnvakter till de yngre deltagarna 0-12 år.

Plats: 
Uppsala

Vi du engagerar dig i klädutlämningen i Röda stugan som ligger på Migrationsverkets camp på Åby, Funbo. Vi har öppet en gång/veckan, tisdagar kl 13-15. Dit kommer då människor som vistas på utreseboendet på området i väntan på avvisning från Sverige.

Plats: 
Uppsala

Hälsa på någon som inte längre själv så lätt kommer ut och träffar människor. Församlingen har även regelbunden andakter på äldreboendena, du är välkommen att vara med också där!

Plats: 
Uppsala

​Nu söker KulturAlla nya engagerade ledamöter till föreningens styrelse. Som ledamot behöver du ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete, men vi önskar att du är en engagerad person med intresse att främja interkulturella mötesplatser i Uppsala.

Plats: 
Uppsala

Frivilligarbetet innebär att ringa till de som önskar samtal av oss. Samtalen utgår ifrån önskemål om samtalsämnen som den vi ringer till har. Samtalen kan ibland vara av svårare karaktär, t ex ensamhet och att personen mår dåligt.

Organisation: 
Röda Korset, Uppsala
Plats: 
Uppsala

nxtME stöttar och hjälper kvinnor och män som är eller har varit utsatta för incest.

Organisation: 
nxtME
Plats: 
Uppsala

För att möjliggöra RFSL Uppsalas arbete är vi beroende av en mängd olika bidrag. Alltifrån hyra till aktiviteter, fester, marknadsföring och utbildningar finansieras idag med hjälp av bidrag.

Organisation: 
RFSL Uppsala
Plats: 
Uppsala

Fredagsmys är tematiska samtalsgrupper som riktar sig till unga vuxna asylsökande. Vi äter middag tillsammans och ser en film, därefter diskuterar vi frågor som rör filmens tema och budskap.

Organisation: 
Röda Korset, Uppsala
Plats: 
Uppsala

nxtME stöttar och hjälper kvinnor och män som är eller har varit utsatta för incest. Vi har samtal, både enskilda och i grupp, jourverksamhet med telefon och chatt samt stödpersoner. Vårt kontor är beläget i Stockholm men vi söker volontärer över hela landet.

Organisation: 
nxtME
Plats: 
Uppsala

Stefanushjälpen är en kristen organisation som strävar efter att vara en plattform för medmänsklighet i Uppsala.

Organisation: 
Stefanushjälpen
Plats: 
Uppsala

Ageravolontärerna är unga vuxna från 18 år och uppåt som agerar lokalt för global rättvisa. Genom aktion, information, livsstilsarbete och insamling är vi changemakers för en rättvisare värld. Kom med du också! Nästa kostnadsfria grundutbildning är den 18-20 maj 2018.

Plats: 
Uppsala

Uppdraget består av att hjälpa till med att sätta upp avspärrningar ut med tävlingsbanan. Sätta upp reklam utefter tävlingsbanan. Dela ut mat till våra funktionärer. Vi behöver även hjälp med trafikvakter under tävlingarna.

Organisation: 
Upsala CK
Plats: 
Uppsala

Sportklubben Iron finns i Björklinge 2 mil norr om Uppsala och har ca 1200 medlemar. SK Iron bedriver idag fotboll, ishockey och tennis och om 12 år fyller vi 100 år.

Organisation: 
Sportklubben Iron
Plats: 
Uppsala