Uppsala

Vi behöver nya läxhjälpare till vår verksamhet "Läxhjälp boende"

Plats: 
Uppsala

Just nu söker TRIS-tjejers rätt i samhället personer som vill vara ideella läxhjälpare till vår ungdomsverksamhet som arbetar förebyggande mot hedersrelaterat förtryck och våld.

Plats: 
Uppsala

Uppsala stadsmissions verksamhet Kvinnobyrån behöver volontärer till Kvällskaféet som startar sin verksamhet 5 september. Det är en verksamhet för ensamstående mammor och deras barn. Mammorna träffas med barnen för att äta en lättare middag tillsammans.

Organisation: 
Uppsala Stadsmission
Plats: 
Uppsala

Vi på Uppsala Student TV söker nu en projektledare. Som projektledare kommer din uppgift vara att att planera och engagera dig i olika film/Webb-tvinspelningar med stöd av vår stationchef och övriga medlemmar.

Organisation: 
Uppsala Student TV
Plats: 
Uppsala

Örnarna är Storvreta IBK:s lag för personer med funktionsnedsättning. Verksamheten växer och är under utveckling, därför behöver vi förstärka vår tränarstab med fler tränare.

Organisation: 
Storvreta IBK
Plats: 
Uppsala

Kontinuerligt uppdrag där du åtar dig att svara i jourtelefon och stödja kvinnor som blivit utsatta för våld. Terrafem erbjuder en obligatorisk teoretisk utbildning med start den 10 september 2016.

Organisation: 
Terrafem, Uppsala
Plats: 
Uppsala

Föreningen Fyrisbiografen är en religiöst och politiskt obunden ideell kulturförening och lokalavdelning av Riksföreningen Folkets Bio. Föreningens målsättning är att visa kvalitetsfilm i alla genrer från hela världen på biograf.

Organisation: 
Fyrisbiografen
Plats: 
Uppsala

Kontakten i Gottsunda drivs av Studiefrämjandet. Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet över hela landet.

Plats: 
Uppsala

Utbytesstudenter i gymnasieåldern kommer från hela världen till Sverige för att bo hos värdföräldrar och läsa på svensk gymnasieskola i en-två terminer. Nu söker vi efter värdföräldrar i Uppsala för våra studenter som kommer i mitten av augusti.

Plats: 
Uppsala

Frisk & Fris - Riksföreningen mot ätstörningar lokalavdelning i Uppsala har fördubblat sin storlek under det senaste året. Nu söker vi dig som vill använda dina kunskaper om journalistik och media för att hjälpa oss att nå ut brett med information om ätstörningar och psykisk ohälsa.

Plats: 
Uppsala

Vi söker mentorer i Uppsala som vill stötta enskilda drabbade av ätstörningar eller deras närstående genom deras kamp mot sjukdomen. Våra mentorer har en enormt viktig roll och har genom åren hjälpt hundratals drabbade genom en svår period i deras liv.

Plats: 
Uppsala

Vi söker workshopledare för att hjälpa oss driva vårt projekt "Uppdrag; Självkänsla". Projektet är riktat mot grundskoleelever i årskurs 6 – 9. Du ska brinna för att diskutera och samtala med ungdomar och känner dig bekväm i att prata framför en grupp.

Plats: 
Uppsala

Läkare i världen är en internationell humanitär organisation som arbetar för att alla människor ska ha lika rätt och tillgång till hälso- och sjukvård. Vi hjälper människor i utsatta situationer i Sverige och utomlands främst i form av hälso-och sjukvårdsinsatser.

Organisation: 
Läkare i Världen
Plats: 
Uppsala

Vi söker en ansvarsfull gruppledare till våra engagerade volontärer som hjälper ensamma äldre i Uppsala.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Uppsala

Om du har ett stort hjärta och vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av värdar som två gånger om året bjuder hem en grupp, cirka sex stycken, äldre gäster för en pratstund och lite fika. Våra volontärchaufförer skjutsar de äldre till ditt hem.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Uppsala

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre i bla. Uppsala som bor ensamma och inte har kontakt med anhöriga eller vänner. Värdfamiljer bjuder hem de äldre på fika och en liten pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Uppsala

"När vi möter Ahatho är hon 12 år och bor i Kenya. Idag är hon glad, för hon har fått en skolbyggnad att gå till. Tidigare skedde all undervisning under ett träd på savannen, där var det blåsigt och hon hörde inte alltid vad läraren sa".

Plats: 
Uppsala

Vi söker dig som är intresserad av att vara en del av Tamams läxhjälpsteam på Gränbyskolan alternativt Västra Stenhagens skola i Uppsala. Som läxhjälpare hjälper du till med veckans läxor och kommande prov.

Organisation: 
Tamam, Uppsala
Plats: 
Uppsala

Vi behöver fler volontärer för anordning av aktiviteter på Tamam i Uppsala!

Organisation: 
Tamam, Uppsala
Plats: 
Uppsala

Do you like to meet with people and describe your self as friendly? In that case you´re the person we´re looking for. Work at Erikshjälpen Second Hand shop, a non-profit organization which sells donated goods for charity.

Plats: 
Uppsala