600 volontäruppdrag
×

Varningsmeddelande

Utbildningen har blivit fullsatt. Du placeras på väntelista och erbjuds plats ifall vi skulle få återbud.

Att leda frivilliga i föreningslivet

En utbildning om hur du skapar förutsättningar för en hållbar verksamhet där volontärer trivs och utvecklas

Var?
Centralt, exakt plats meddelas i bekräftelsen.
Stockholm
När?
11 november 2020 till 12 november 2020
Kl. 9.00-16.00 båda dagarna
För vem?
Ideella organisationer med verksamhet i Stockholm stad. Ett fåtal platser för övriga deltagare. Max 3 deltagare per förening.
Kostnad?
Kostnadsfri för ideella organisationer i Stockholm stad, övriga deltagare betalar en deltagaravgift på 3 000 kr.
Kontaktperson
Johan Dahlén Strömgren, johan.dahlen@volontarbyran.org
Om utbildningen: 

OBS; utbildningen har blivit fullsatt. Det går fortfarande att anmäla sig på reservplats och du erbjuds då plats i det fall vi får återbud.

Med anledning av corona

Anmälan till höstens utbildningar är nu öppen och du är välkommen att anmäla dig som vanligt. Vår förhoppning är att kunna hålla planerade utbildningar på plats tillsammans med er deltagare. Om vi anser att det är möjligt att göra det kommer vi att begränsa antalet deltagare, använda lokaler där det finns möjlighet att sprida ut sig samt vidta övriga försiktighetsåtgärder utifrån rådande rekommendationer från myndigheter gällande minskad smittspridning.

Två veckor innan utbildningstillfället kommer du att få information om utbildningen hålls på plats eller om den kommer ersättas av en webbversion. Om utbildningen ersätts av en webbversion kommer den ha samma tema, genomföras på samma datum och tid som planerat.

Välkommen med din anmälan!

________________________

Detta är utbildningen för alla ideella organisationer som arbetar med frivilliga. Här får du en genomgång av vad det ideella engagemanget innebär i praktiken och hur du kan arbeta för att möta både individens och organisationens behov och förväntningar. En väl förankrad volontärverksamhet är en förutsättning i detta arbete. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information ett par veckor innan utbildningen.

Övrig information: 
Lunch och fika samt utbildningsmaterial och vår handbok ”Att leda frivilliga i föreningslivet” ingår.
Tillgänglighet
  • Hörslinga
  • Ledarhund
  • Tillgänglig entré
  • Tillgänglig WC

Anmäl intresse

Ordning