616 volontäruppdrag

Att leda frivilliga i föreningslivet

En utbildning om hur du skapar förutsättningar för en hållbar verksamhet där volontärer trivs och utvecklas

Var?
Centralt, exakt plats meddelas i bekräftelsen.
Stockholm
När?
19 oktober 2021 till 20 oktober 2021
Kl. 9.00-16.00 båda dagarna
För vem?
Ideella organisationer med verksamhet i Stockholm stad. Ett fåtal platser för övriga deltagare. Max 3 deltagare per förening.
Kostnad?
Kostnadsfri för ideella organisationer i Stockholm stad, övriga deltagare betalar en deltagaravgift på 3 000 kr.
Kontaktperson
Johan Dahlén Strömgren, [email protected]
Om utbildningen: 

Med anledning av corona

Vår förhoppning är att kunna genomföra denna utbildning på plats. Du kommer i god tid innan utbildningen få besked om den kommer att genomföras som planerat eller om den ersätts med en digital utbildning. Hör gärna av dig till utbildningens kontaktperson om du har några funderingar.

Välkommen med din anmälan!

________________________

Detta är utbildningen för dig som vill lägga grunden för eller utveckla arbetet med frivilliga i din förening. Här får du en genomgång av hur det ideella engagemanget ser ut i Sverige och varför människor väljer att engagera sig ideellt. Under utbildningen får du ta del av tips och metoder som kan vara till hjälp i arbetet med frivilliga. Vi ger dig också möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte med andra organisationer, där vi diskuterar såväl utmaningar som möjligheter med frivilliga. Denna utbildning passar dig som är ny i rollen att samordna och leda frivilliga eller dig som redan arbetat med dessa saker men vill få ny kunskap eller vidareutveckla din verksamhet.

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information ett par veckor innan utbildningen.

Övrig information: 
Lunch och fika samt utbildningsmaterial och vår handbok ”Att leda frivilliga i föreningslivet” ingår.
Tillgänglighet
  • Hörslinga
  • Ledarhund
  • Tillgänglig entré
  • Tillgänglig WC

Anmäl intresse

Ordning