712 volontäruppdrag

Fånga engagemanget

En utbildning om att ta tillvara på det ideella engagemanget i föreningslivet. Utbildningen sker ev. digitalt

Var?
Centralt, adress meddelas i bekräftelsen
Göteborg
När?
24 april 2020
Kl. 9.00-16.00
För vem?
Ideella organisationer i Västsverige, max tre personer per förening
Kostnad?
Kostnadsfri
Kontaktperson
Emelie Edin, emelie.edin@volontarbyran.org
Om utbildningen: 

I rådande läge med spridning av coronavirus så vet vi inte om utbildningen kommer att kunna genomföras som en fysisk träff. Om så är fallet så kommer vi istället erbjuda en digital lösning för att de som anmält sig ska kunna ta del av innehållet i utbildningen ändå. Anmäl dig gärna som vanligt så återkommer vi så snart vi kan om hur upplägget blir.

Detta är utbildningen för dig som vill engagera fler människor, få en ökad förståelse för varför människor engagerar sig ideellt och matcha detta med din organisations syften och mål. En organisation som lyckas att matcha sin organisations behov med de frivilligas önskemål är redo att ta tillvara på engagemanget hos befintliga så väl som nya frivilliga. Vi tittar på hur engagemanget i Sverige ser ut idag och spanar in i framtiden för att se hur vi kan rusta oss för att fånga framtidens frivilliga. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Övrig information: 
Lunch och fika samt utbildningsmaterial ingår. Avanmälan efter 19 april faktureras med en avgift på 500 kr. Detta som ersättning för våra utlägg och förberedelsetid.
Tillgänglighet

Anmäl intresse

Ordning