601 volontäruppdrag

Motivera och behålla frivilliga

En utbildning om hur ni behåller de frivilligas engagemang.

Var?
Nobelvägen 21
Malmö
När?
24 november 2020
Kl. 9.00-16.00
För vem?
Ideella organisationer med verksamhet i Skåne. Max tre personer per förening
Kostnad?
Kostnadsfri
Kontaktperson
Johan Dahlén Strömgren, johan.dahlen@volontarbyran.org
Om utbildningen: 

Med anledning av corona

Anmälan till höstens utbildningar är nu öppen och du är välkommen att anmäla dig som vanligt. Vår förhoppning är att kunna hålla planerade utbildningar på plats tillsammans med er deltagare. Om vi anser att det är möjligt att göra det kommer vi att begränsa antalet deltagare, använda lokaler där det finns möjlighet att sprida ut sig samt vidta övriga försiktighetsåtgärder utifrån rådande rekommendationer från myndigheter gällande minskad smittspridning.

_________________________

Detta är utbildningen för dig som vill förstå hur din organisation kan arbeta strategiskt med att hålla engagemanget vid liv. Under utbildningen identifierar vi hinder för engagemang och hur din organisation kan arbeta med att stärka volontärernas motivation. Vi tittar på varför de frivilliga avslutar sitt engagemang och sätt att hantera detta. Genom kunskap om varför de frivilliga avslutar sitt engagemang och förståelse för hur motivation fungerar är du med och bidrar till ett hållbart engagemang i din organisation. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information ett par veckor innan utbildningen.

Övrig information: 
Utbildningen anordnas i samverkan med Stiftelsen Malmö Ideella Kompetenscenter. Lunch och fika samt utbildningsmaterial ingår.
Tillgänglighet

Anmäl intresse

Ordning