583 volontäruppdrag

Webbkurs: Att leda frivilliga i föreningslivet

En utbildning om hur du skapar förutsättningar för en hållbar verksamhet där volontärer trivs och utvecklas - nu som webbkurs!

Var?
På webben
När?
27 januari 2021 till 24 februari 2021
09.00-12.00, vid tre separata tillfällen
För vem?
Ideella organisationer som engagerar frivilliga. Max tre personer per förening
Kostnad?
Kostnadsfritt
Kontaktperson
Johan Dahlén Strömgren, johan.dahlen@volontarbyran.org
Om utbildningen: 

Nu erbjuder vi vår populära utbildning Att leda frivilliga i föreningslivet som webbkurs!

Vi kommer att ses vid tre separata tillfällen på dagtid för föreläsningar, gruppdiskussioner, gemensamma reflektioner och erfarenhetsutbyten via ett digitalt konferensverktyg. Mellan dessa digitala träffar kommer du få enklare uppgifter att göra på egen hand för att omsätta delar av det vi pratar om på våra träffar i praktiken. 

Utbildningen riktar sig till alla ideella organisationer som arbetar med frivilliga. Här får du en genomgång av vad det ideella engagemanget innebär i praktiken och hur du kan arbeta för att möta både individens och organisationens behov och förväntningar. En väl förankrad volontärverksamhet är en förutsättning i detta arbete. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte. Denna utbildning passar dig som är ny i rollen att samordna och leda frivilliga eller dig som redan arbetat med dessa saker men vill få ny kunskap eller vidareutveckla din verksamhet. 

Du behöver kunna delta på alla tre träffarna som är följande datum:

  • 27 januari, kl. 09-12
  • 10 februari, kl. 09-12
  • 24 februari, kl. 09-12

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information samt tekniska instruktioner ett par veckor innan kursstart. 

Välkommen med din anmälan!

Övrig information: 
Du deltar helt på distans via ett digitalt konferensverktyg. Du behöver tillgång till en dator samt en stabil internetanslutning för att kunna delta. Du kommer att få tillgång till digitalt utbildningsmaterial sam vår handbok "Att leda frivilliga i föreningslivet" postad till dig efter kursens slut.
Tillgänglighet

Anmäl intresse

Ordning