583 volontäruppdrag

Webbkurs: Motivera och behålla frivilliga

En utbildning om hur ni behåller de frivilligas engagemang.

Var?
Digitalt
Distansuppdrag
När?
21 maj 2021
Kl. 9.30-16.00
För vem?
Ideella organisationer, stiftelser och trossamfund. Max 3 deltagare per förening.
Kostnad?
Kostnadsfri
Kontaktperson
Johan Dahlén Strömgren, [email protected]
Om utbildningen: 

Detta är utbildningen för dig som vill förstå hur din organisation kan arbeta strategiskt med att hålla engagemanget vid liv. Under utbildningen identifierar vi hinder för engagemang och hur din organisation kan arbeta med att stärka volontärernas motivation. Vi tittar på varför de frivilliga avslutar sitt engagemang och sätt att hantera detta. Genom kunskap om varför de frivilliga avslutar sitt engagemang och förståelse för hur motivation fungerar kan du bidra till ett hållbart engagemang i din organisation.

Trots att kursen genomförs digitalt så kommer du som deltar att få stora möjligheter att vara delaktig genom diskussioner i mindre grupper samt övningar tillsammans med andra deltagare. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig också möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information ett par veckor innan utbildningen.

Utbildningen genomförs i samarbete med KC Kompetenscenter.

Övrig information: 
Webbutbildningen genomförs via ett digitalt verktyg(Zoom). Du får i god tid instruktioner till detta.
Tillgänglighet

Anmäl intresse

Ordning