768 volontäruppdrag

Med mitt engagemang stödjer jag sexuellt utnyttjade kvinnor och barn

Mia Keihag engagerar sig i föreningen nxtmeorg och är med och driver föreningen Tehus i #Lidköping, som stödjer sexuellt utnyttjade kvinnor och barn.

Mia Keihag engagerar sig i föreningen nxtME och är med och driver föreningen Tehus i Lidköping, som stödjer sexuellt utnyttjade kvinnor och barn. Jag engagerar mig för jag brinner för att hjälpa andra och i detta fall kvinnor och barn som utsätts för sexuella övergrepp av närstående. Många mår dåligt hela sina liv och har inte fått hjälp då detta ämne är skambelagt och känsligt. Jag älskar att vara medmänniska och medvandrare här på jorden. Tacksam att få göra detta då det utvecklar även mig till att bli en bättre människa. Livet är rikare nu med alla jag hjälper och jag har genom detta fått nya vänner för livet! 

Om nxtME ​

nxtME är en organisation som hjälper och stöttar kvinnor, män, flickor och pojkar som är eller har varit utsatta för incest. Vi erbjuder enskilda samtal, öppna och slutna samtalsgrupper samt stödpersoner som hjälper till med praktiska saker. Vi vill verka opinionsbildande och proaktivt för att bryta tystnaden inom ämnet incest och på så sätt bryta utanförskapet för de som är eller har varit utsatta. Vi vill hjälpa dem att få tillbaka sin självkänsla och ge dem en känsla av sammanhang och samhörighet.

 

Sök uppdrag och engagera dig för barn och unga.