JUL I GEMENSKAP: Sök uppdrag nu!

Bilder

Jul i Gemenskap är ett event som erbjuder människor i Stockholm ett värdigt julfirande. Nu söker vi efter volontärer för fullt, anmäl dig redan idag och gör en insats under julen.

Sedan 2007 har ett antal organisationer i Stockholm genomfört Jul i Gemenskap. I gemenskapen ryms de som lever i hemlöshet, ensamhet, fattigdom eller personer i annan utsatthet. Jul i Gemenskap genomförs tack vare frivilliga insatser och gåvor. För sjuttonde året i rad vill vi under tre dagar; julafton, juldagen och annandagen, skapa en fest dit alla är välkomna och där gästen och festen står i fokus. 
Behovet av volontärer ser olika ut för de olika dagarna och olika platserna, välkommen med din intresseanmälan och varmt välkommen till en Jul i Gemenskap!

Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan
Jul i Gemenskap genomförs på flera platser. Firandet i Immanuelskyrkan är det största, med middag i form av jultallrik, sker i Immanuelskyrkan som räknar med 500 gäster och 70 volontärer varje dag under juldagarna. Under arrangemanget behöver vi hjälp med flera olika saker så kika gärna in på alla uppdrag. 
Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan är ett samarbete mellan Ny Gemenskap, Volontärbyrån och Immanuelskyrkan. 

Sök uppdrag till Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan här

 
Engagera dig i jul?!
Känner du att du vill göra skillnad och engagera dig som volontär under julen och bor på andra orter i Sverige. Sök efter "Jul" i fritextfältet och du hittar alla uppdrag som är ändamålstaggade "Jul". 

Fler nyheter

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Volontärbyrån välkomnar två ambassadörer, Marcus Karlén och Cecilia Bergh. Genom sitt ambassadörskap kommer de bidra till att vara ansikten utåt för Volontärbyrån i olika sammanhang. Både Cecilia och Marcus fann vägen in till det ideella engagemanget genom Volontärbyrån. De uttrycker en tacksamhet för de positiva effekter som volontärskapet haft för dem själva, men även andra människor utifrån ett större sammanhang.