Form/Design Center — Malmö

Bli volontär på Southern Sweden Design Days 2024!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

23–26 maj 2024 hålls fjärde upplagan av Southern Sweden Design Days – en ny internationell designfestival i Malmö. Southern Sweden Design Days öppnar dörrarna till den kreativa sydsvenska designscenen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen. Southern Sweden Design Days besöks årligen av tusentals personer och tillsammans med våra volontärer vill vi skapa den allra bästa upplevelsen för våra besökare! 

Som volontär får du chansen att träffa likasinnade, skapa nya kontakter och utöka ditt nätverk. Det är en fantastisk möjlighet att utvecklas, få arbetslivserfarenhet och eftertraktat volontärsarbete adderat till sitt CV.  Det är en blandning av engagemang och ansvar, men framför allt en rolig och spännande upplevelse. 

Vi erbjuder dig en kreativ miljö fylld med innovativ och inspirerande design. Mat och dryck ingår under passen. Alla volontärer får ett intyg som tack för sin fantastiska insats! 


ROLLER 


Construction crew   

Här hjälper du till med etablering och uppbyggnad av Main location, samt med avetablering och nedmontering efter genomförandet. Fysiskt arbete förekommer. Som person är du praktisk lagd, erfarenhet av enklare bygg/snickeri är meriterande men inte nödvändigt.
Uppgifter: Inför eventet hjälper du till med sådant som att inreda festivalkontor, möblera, bära, sätta i ordning entré och infodesk, enklare bygg/snickeri, uppsättning av kommunikationsmaterial i och utanför lokalen samt måla ytor. Efter eventet hjälper du till med att riva, ta ner och återställa lokalen. Uppgifter från hög höjd kan förekomma.
Medverkan: Etablering (13-22 maj), avetablering (26-28 maj). 

First aid host  

Main location i Lokstallarna besöks av tiotusentals personer under festivaldagarna. Som första hjälpen värd finns du där som ett stöd och ser till att alla tar hand om sig, till exempel kommer ihåg att ta pauser, äta och dricka. Du är också den som assisterar med enklare första hjälpen om det behövs. För att engagera sig i denna grupp behöver du ha erfarenhet och ha dokumenterad första hjälpen-utbildning. 
Arbetsuppgifter: Översikt över lokal, prata med deltagare och besökare, värdskap tillsammans med Main location värdar samt enklare första hjälpen vid behov.
Medverkan: Festivaldagar (23–26 maj).   

Minsta åtagande

Du måste vara tillgänglig för minst 3 pass. Passen är vanligtvis runt 7 timmar.

När och var sker uppdraget

Etablering 13-22 maj 2024, festivaldagar 23-26 maj 2024, avetablering 26-28 maj 2024

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen