PAGE 28 — Malmö

Sveriges enda HBTQ-bokhandel söker grafisk designer!

Beskrivning

Vill du engagera dig i Sveriges just nu enda HBTQI-bokhandel i Malmö? Är du utbildad (eller håller på att utbilda dig) inom grafisk design, visuell kommunikation eller dylikt? Läs vidare!

 
Vilka är PAGE 28?  
Vi är en ideell förening som driver Sveriges enda HBTQ-bokhandel. PAGE 28 finns för att lyfta och skapa mer kultur av och för HBTQ+-personer. Det gör vi genom att arrangera bland annat poesiläsningar, författarsamtal, konstutställningar och filmvisningar, vi fungerar också som en queer mötesplats. 

Vi vill vara ett queert andningshål för alla HBTQ+-personer, erbjuda en fristad och en gemenskap där queer litteratur och kultur får den plats som den förtjänar. Vi är också ett volontärdrivet community som du kan vara med och engagera dig i!

Vem söker vi?
Kommunikationsgruppen i PAGE 28 ansvarar för all extern kommunikation i föreningen. Nu behöver vi förstärka gruppen med en eller flera grafiska designer för att skapa visuellt material till våra evenemang, ta fram broschyrer och affischer, göra grafik till sociala medier och massa andra roliga projekt! 

Uppdraget är ideellt men självklart får du gärna använda materialet du skapar till att bygga på din portfolio och få erfarenhet. Du blir även en del av vår fina volontärgemenskap och möjliggör att fler hittar till vår bokhandel. Vi kan anpassa tidsåtgången till hur mycket tid du har att lägga på uppdraget. 

Bifoga gärna portfolio eller exempel på grafiska saker du skapat i din ansökan! 

Minsta åtagande

Hur mycket tid det kräver är flexibelt, men önskvärt är att du kan lägga ett par timmar i månaden utöver att delta på möte (cirka 1 timme) varannan vecka.

När och var sker uppdraget

Karlskronaplan, Malmö

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen