Volontärer vill engagera sig vid jul - hjälp dem hitta till er!

Bilder

Jul, redan nu? Ja, nu under oktober är det dags att lägga ut era ideella uppdrag på Volontärbyrån. Många vill engagera sig i jul och de börjar söka efter juluppdrag nu under hösten.

Kring jul vill många människor göra en god gärning. Människor känner att de vill göra skillnad i samhället och för andra. Många som engagerar sig ideellt gör också sitt första ideella uppdrag under julen och vill sedan fortsätta som volontärer. Om er förening har uppgifter som ni behöver hjälp med under julen är vårt tips att registrera dem redan nu på Volontärbyrån. Publicera ert uppdrag under en längre tid så att fler kan hitta ert uppdrag.

På Volontärbyrån kan du också tagga alla relevanta uppdrag som sker under julen med taggen jul, det gör du under ändamål i samband med att du registerar ett nytt uppdrag. 

Fler nyheter

Nytt material – Så startar du en egen förening

Nytt material – Så startar du en egen förening

Känner du också att samhällsklimat, krig, pandemi och miljöförstöring gör att det är svårt att känna hopp inför framtiden? Det finns något du kan göra om du har lite tid över. Du kan inte göra allt men som volontär kan du göra nåt!