CISV, Malmö-Lund — Malmö

CISV Malmö-Lund söker projektledare (stab) för spännande uppdrag sommar 2023 - Youth Meeting

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du 21 år eller äldre? Vi kan då erbjuda ett spännande uppdrag under sommaren 2023 med CISV Malmö-Lund som projektledare (stab) för Youth Meeting, ett internationellt läger för 12-13 åringar. Youth Meeting fokuserar på ett fredsutbildande tema som den interkulturella gruppen utforskar tillsammans. 

Som projektledare (stab) ingår du i det team som ansvarar för att lägrets pedagogiska mål nås, du är också länken med den arrangerande lokalföreningen som ansvarar för lägret praktiska genomförande. Du är spindeln i nätet som ser till att allting flyter före, under och efter lägret.
Du bör vara organisatoriskt lagd, söka kreativa lösningar på såväl pedagogiska som praktiska frågor. Du bör ha ett intresse av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna i en interkulturell miljö.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med gruppdynamik och grupprocesser. Meriterande är också tidigare erfarenhet av läger och eller projektverksamhet, kanske från en annan organisation eller från arbetslivet.

Du får möjlighet att utveckla din organisatoriska förmåga, dina ledaregenskaper och får praktiskt träning i konflikthantering och fredsutbildning.
Före uppdraget behöver du gå CISV Swedens Impact-utbildning i ledarskap, projekt och fred som hålls en fredag-söndag oftast under våren före lägret. Utbildningen är kostnadsfritt och reseersättning utgår.

CISV är en global, ideell, fredsutbildand organisation. Genom vår utbildning bidrar vi till fler aktiva världsmedborgare. Att vara världsmedborgare innebär att ta ställning och engagera sig för en fredligare värld. Tillsammans skapar vi läger och projekt för en ökad kulturell förståelse, för de mänskliga rättigheterna, för en fredlig lösning av konflikter, för jämlikhet och jämställdhet och mot rasism, fattigdom och miljöförstöring.
Läs mer på www.cisv.se

Sök idag genom att skicka in en intresse anmälan nedan!  

När och var sker uppdraget

2023-06-29 till 2023-07-13

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen