CISV, Malmö-Lund — 2 platser

CISV Malmö-Lund söker projektledare (stab) för spännande uppdrag sommar 2024 - Internationell barnby

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Är du 21 år eller äldre? Vi kan då erbjuda ett spännande uppdrag under sommaren 2023 med CISV Malmö-Lund som projektledare (stab) för Village, ett internationellt läger för 11 åringar. Village fokuserar på ett fredsutbildande tema som den interkulturella gruppen utforskar tillsammans. 

Som projektledare (stab) ingår du i det team som ansvarar för att lägrets pedagogiska mål nås, du är också länken med den arrangerande lokalföreningen som ansvarar för lägret praktiska genomförande. Du är spindeln i nätet som ser till att allting flyter före, under och efter lägret.
Du bör vara organisatoriskt lagd, söka kreativa lösningar på såväl pedagogiska som praktiska frågor. Du bör ha ett intresse av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna i en interkulturell miljö.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med gruppdynamik och grupprocesser. Meriterande är också tidigare erfarenhet av läger och eller projektverksamhet, kanske från en annan organisation eller från arbetslivet.

Du får möjlighet att utveckla din organisatoriska förmåga, dina ledaregenskaper och får praktiskt träning i konflikthantering och fredsutbildning.
Före uppdraget behöver du gå CISV Swedens Impact-utbildning i ledarskap, projekt och fred som hålls en fredag-söndag oftast under våren före lägret. Utbildningen är kostnadsfritt och reseersättning utgår.

Sök idag genom att skicka in en intresse anmälan nedan!  

När och var sker uppdraget

På Göransborg lägergård mellan Höör och Tjörnarp, 230719-230810

Platser

  • Malmö
  • Lund

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen