Röda Korsets Ungdomsförbund, Malmö — 2 platser

Vill du arbeta med hållbarhet och klimat? Gå med i vår verksamhet för klimatworkshops!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Nu startar vi igång klimatworkshops som verksamhet i RKUF Malmö! Vi har tidigare arbetat med klimatworkshops ensamma samt i samarbete med bland annat Studieförbundet Vuxenskolan. Syftet är att lära ut och öka medvetenheten om klimatförändringar, hur det påverkar oss och vad vi kan göra.

En workshopsserie brukar bestå av tre fristående workshops, vilka har olika fokus. Arrangörernas uppdrag brukar vara att ordna lokal, boka workshopledare, marknadsföra och ordna fika till varje tillfälle. Syftet med denna verksamhet är att kontinuerligt genomföra workshopsserier.

Däremot ska det poängteras att detta är en ny verksamhet. Det finns alltså goda möjligheter att utforma verksamheten på det sätt som passar er bäst.

Det här är ett jättebra sätt för dig som är ung och orolig för klimatförändringarna att ta ett första steg mot att konkret göra något åt problemen.
Vi söker framför allt dig som är 30 år eller yngre.

Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

Detta är inget stort eller tidskrävande uppdrag. Det rör sig om ett par möten, och sedan varierar arbetsbördan beroende på vad du åtar dig eller känner att du klarar av. Vi har tidigare siktat på tre workshoptillfällen per termin, inklusive ett par möten innan själva workshoparna drar igång.

När och var sker uppdraget

Lokaler i Malmö med omnejd.

Platser

  • Malmö
  • Lund

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen