Bevaka uppdrag för Ukraina

Bilder

Viljan att engagera sig för hjälpa de som drabbas av kriget i Ukraina är stor. För att göra det enkelt att få information när nya uppdrag publiceras kan du skapa en bevakning.

På Volontärplattformen samlas alla volontäruppdrag till följd av kriget under taggen Ukraina för att det ska vara enkelt för den som vill engagera sig. Genom att registrera en bevakning av uppdrag får du e-post när organisationerna har behov av fler volontärer.

Så roligt att du vill engagera dig som volontär hos Rädda Barnen! Innan du är redo att köra igång behöver du bli startklar genom våra fem steg.

Så här skapar du en bevakning

1. Gå till sidan för ändamålet 

Klicka här för att bevaka uppdrag kopplade till situationen i Ukraina
(Obs! Du behöver skapa ett konto för att kunna bevaka uppdrag). 

2. Välj hur ofta du vill få uppdateringar

3. Klart! Vänta på att uppdrag publiceras

Efter att du valt hur ofta du vill få uppdateringar är det bara att invänta att uppdrag publiceras. Då får du påminnelse på mejl. Du kan även gå in på Mitt konto för att se och hantera dina bevakningar.

Sök bland alla uppdrag

Det är svårt att bedöma hur stort behovet av hjälp kommer att vara i Sverige. Vi bevakar kontinuerligt läget och kommer att lägga ut uppdrag när behovet av volontärer finns. Om du inte hittar något uppdrag för Ukraina får du gärna se efter bland våra andra uppdrag.
Klicka här för att se aktuella uppdrag. 

Fler nyheter

Bli medlem!

Bli medlem!

Rädda Barnen arbetar för att göra barnkonventionen verklig för varje barn. Ju fler medlemmar vi är ...