PAGE 28 — Malmö

Sveriges enda HBTQ-bokhandel söker volontärer till ekonomigruppen!

Beskrivning

Vill du engagera dig i Sveriges just nu enda HBTQI-bokhandel i Malmö, samtidigt som du lär dig mer om ekonomi, administration och föreningsbyggande? Läs vidare! 

 
Vilka är PAGE 28?  
Vi är en ideell förening som driver Sveriges enda HBTQ-bokhandel.  PAGE 28 finns för att lyfta och skapa mer kultur av och för HBTQ+-personer. Det gör vi genom att arrangera bland annat poesiläsningar, författarsamtal, konstutställningar och filmvisningar, vi fungerar också som en queer mötesplats. 

Vi vill vara ett queert andningshål för alla HBTQ+-personer, erbjuda en fristad och en gemenskap där queer litteratur och kultur får den plats som den förtjänar. Vi är också ett volontärdrivet community som du kan vara med och engagera dig i!

Vem söker vi?
Som medlem i ekonomigruppen får du insyn i alla delar av PAGEs verksamhet. Arbetsuppgifterna inkluderar att hjälpa till med bokföring, budgetuppföljning och att hålla kontakt med och rapportera till resten av föreningen och de olika grupperna. Dessutom blir du en del av ett härligt gäng som gärna kombinerar strategiska och operativa möten med gött häng, middag och umgänge!  

Tidigare erfarenhet av bokföring och övrigt ekonomiarbete är meriterande men inget krav, vi lär av varandra!

Minsta åtagande

Hur mycket tid det kräver är flexibelt, men önskvärt är att du kan lägga ett par timmar i månaden utöver att delta på möte (ca 2h) varannan vecka.

När och var sker uppdraget

Karlskronaplan, Malmö

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag