PAGE 28 — Malmö

Sveriges enda HBTQ-bokhandel söker volontärer till inköpsgruppen!

Beskrivning

Har du ett intresse för skönlitteratur, dramatik/lyrik, facklitteratur, grafiska romaner med mera? Vill du engagera dig i Sveriges just nu enda HBTQI-bokhandel? Läs vidare! 


Vilka är PAGE 28? 

Vi är en ideell förening som driver Sveriges enda HBTQ-bokhandel.  PAGE 28 finns för att lyfta och skapa mer kultur av och för HBTQ+-personer. Det gör vi genom att arrangera bland annat poesiläsningar, författarsamtal, konstutställningar och filmvisningar, vi fungerar också som en queer mötesplats.
Vi vill vara ett queert andningshål för alla HBTQ+-personer, erbjuda en fristad och en gemenskap där queer litteratur och kultur får den plats som den förtjänar. Vi är också ett volontärdrivet community som du kan vara med och engagera dig i! 

Vem söker vi?  
Inköpsgruppen/The inventory team söker två nya medlemmar till gruppen. 

  • Vi söker en sekreterare/kommunikatör (tar anteckningar på möten och håller koll på e-post) och en eventansvarig (samarbetar med eventgruppen och tar fram förslag på inköp till events). 
  • Det går bra att ansöka som både svensk- och engelsktalande men vi ser gärna att en har grundläggande svenskakunskaper. 
  • Den som söker får gärna ha intresse för dramatik/lyrik, skönlitteratur, facklitteratur och eller grafiska serieromaner. 
  • Det är bra om den sökande är bekant med pages verksamhet och volontärar i butiken med jämna mellanrum. 

Minsta åtagande

Arbetet som medlem i inköpsgruppen tar några timmar i anspråk per vecka med bl.a. ett möte varannan vecka i 1,5 timmar

När och var sker uppdraget

På plats i bokhandeln i Malmö.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag