PAGE 28 — Malmö

Sveriges enda HBTQ-bokhandel söker volontärer till kommunikationsgruppen!

Beskrivning

Är du kreativ och har ett intresse för kommunikation, grafisk design, fotografi och/eller sociala medier? Vill du hjälpa Sveriges enda HBTQI-bokhandel att nå ut och växa? Läs vidare! 


Vilka är PAGE 28?  
Vi är en ideell förening som driver Sveriges enda HBTQ-bokhandel.  PAGE 28 finns för att lyfta och skapa mer kultur av och för HBTQ+-personer. Det gör vi genom att arrangera bland annat poesiläsningar, författarsamtal, konstutställningar och filmvisningar, vi fungerar också som en queer mötesplats. 

Vi vill vara ett queert andningshål för alla HBTQ+-personer, erbjuda en fristad och en gemenskap där queer litteratur och kultur får den plats som den förtjänar. Vi är också ett volontärdrivet community som du kan vara med och engagera dig i!

Vem söker vi?
Just nu söker vi fler medlemmar till kommunikationsgruppen! Vi arbetar med att sprida kunskap om såväl bokhandeln som om våra evenemang, att öka försäljningen och nå ut till fler. Har du kunskap och intresse inom marknadsföring, grafisk design, fotografi eller sociala medier ser vi gärna att du söker - detta är även ett perfekt tillfälle för dig som vill få erfarenhet inom området och skapa saker till din portfolio.
 
Vi behöver dig som har kunskap inom ett eller flera av dessa områden: 

 • Visuell kommunikation 
 • Digital marknadsföring
 • Digital analys 
 • Skapa innehåll till sociala medier 
 • Fotografi  

Har du annan kunskap inom marknadsföring/kommunikation än vad som listas ovan är du självklart även välkommen att söka.  Hos oss har du stor möjlighet att få arbeta med det du känner att du kan bäst inom marknadsföring och kommunikation.
 
Villkor:
Det här uppdraget är helt ideellt och alltså inte avlönat.
Du behöver vara medlem i PAGE 28, något som kostar 50 kronor om året.

Vad erbjuder vi?
 •  Hos PAGE 28 blir du en del av ett härligt hbtq-community med över 50 aktiva volontärer 
 • Erfarenhet inom ditt valda område och material till portfolio, perfekt till dig som studerar 
 • Möjlighet att påverka bokhandelns och evenemangens utformande 

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor! Vi ser fram emot din ansökan. 

Minsta åtagande

Vi möts varannan vecka på torsdagskvällar för möte. Däremellan arbetar vi både självständigt och i grupp med kommunikationsuppdrag. Volontärerna väljer själva vilka kommunikationsuppdrag de vill ta sig an och vi har förståelse för att man i perioder har mindre tid än annan.

När och var sker uppdraget

Mötena sker fysiskt i PAGE 28:s bokhandel varannan torsdag. Kommunikationsuppdragen väljer man själv om man vill göra på plats i bokhandeln eller på distans.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag