RSMH Mittpunkten, Malmö — Malmö

Vi söker aktivitetsledare till RSMH Mittpunkten Malmö, en mötesplats för människor med psykisk ohälsa

Beskrivning

RSMH Mittpunkten Malmö driver sedan många år TRÄFFPUNKTEN - Mittpunkten, en Mötesplats för människor med beroendeproblematik och psykisk ohälsa, (verkar för de som drabbats av psykiska eller sociala problem.).
Gästerna kan äta frukost och lunch och det finns möjligheter att spela fia, biljard, kortspel, vila sittandes och möta medmänniskor. Styrelsen som finns kan ge stöd och hjälp i vardagen.
Vi söker nu volontärer som kan hjälpa till med praktiska uppgifter och att vara med om skapa aktiviteter för våra gäster/medlemmar.

Exempelvis:

Arbetet sker i samråd med och tillsammans med styrelsen. Våra volontärer är en förutsättning i det systematiska relationsbyggande arbete som bedrivs på TRÄFFPUNKTEN / Mittpunkten och volontärerna är en viktig del av det livsviktiga arbete vi gör.

När och var sker uppdraget

Verksamheten sker på plats på Idunsgatan 75, södra Malmö. Mittpunktens öppettider är vardagar 09.00 till 16.00 och uppdraget sker under dessa tider. OM inte vi kommer överens om någonting annat! Helger ? Organisation: RSMH Mittpunkten Malmö

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag