Malmö Helps — Malmö

Möt nyanlända familjer på migrationsverkets ankomstboende med Malmö Helps.

Beskrivning

Vi söker volontärer som vill hjälpa oss med att distribuera nödvändiga produkter nära migrationsverket boende i Jägersro för flyktingar i Malmö. Detta är en möjlighet att göra en meningsfull påverkan i livet för dem som söker skydd och en ny start.

📅 Datum: Tisdag 17-19, Lördag 10-12.
📍 Plats: Jägersrovägen 160, Malmö

Ditt bidrag kan ge tröst och stöd till dem som behöver det mest. Oavsett om det handlar om att tillhandahålla mat, kläder eller andra nödvändiga föremål, kan din medverkan göra en värld av skillnad.

Inga speciella färdigheter krävs - bara ett medkännande hjärta och en vilja att hjälpa. Gå med oss i att sprida vänlighet och skapa en välkomnande atmosfär för flyktingar under deras utmanande tider.

Låt oss komma samman och räcka ut en hjälpande hand till dem som behöver det. Ditt åtagande kan göra någons dag lite ljusare och deras resa lite enklare.

Tack för att du överväger denna möjlighet att göra en positiv påverkan! 🤝❤️

Minsta åtagande

Minsta åtagande är 2 timmar per vecka för 3 månader.

När och var sker uppdraget

Du kan välja om du vill engagera dig på tisdagar eller lördagar. Tisdagar är det 2 timmar från kl. 17-19. Lördagar är det 2 timmar från kl. 10-12. Jägersrovägen 160, Malmö bredvid Migrationsverket boende

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag