Rädda Barnen, Malmö — Malmö

Rädda Barnen söker lekfulla aktivitetsledare för barn i norra Malmö!

Beskrivning

I projekt ”Rätt till en meningsfull fritid ” arrangerar vi lekfulla och sociala aktiviteter för barn som bor i två boendeområden i norra Malmö. På boendena bor barnfamiljer som är i migrationsprocess eller lever i utsatta livssituationer (t.ex. hemlöshet). Under aktivitetstiden ska vi leka, umgås och socialisera med barnen. Ibland kan vi bjuda in gäster av andra samarbetspartners för att hålla speciella workshoppar. Aktiviteter ska ske på boendeområden i norra Malmö under eftermiddagen. Det kan vara båda utomhus eller inomhus beroende på vädret och behoven. 
 
Som volontär arbetar du som aktivitetsledare. Huvuduppgifter är: 1) att delta i lekaktiviteter och vara med barnen under aktivitetstid, 2) att förbereda material innan aktivitetsstart och att hjälpa till med städning av lokal vid aktivitetslut, 3) att utveckla projekt tillsammans med projektledare och andra volontärer. 
 
Vi utvecklar och varierar gärna våra aktiviteter utifrån våra volontärers kompetens och intressen. Nya idéer och förslag från volontärer är alltid välkomna! 
 
Vi tar emot nya volontärer löpande. Så snart du inkommit med din intresseanmälan kommer vi att kontakta dig med lite frågor och mer information om uppdraget! Du är alltid välkommen att mejla oss på [email protected] 

Obs. kolla även på din skräppost om du inte får ett mejl av oss i inkorg för mailen kan hamna där ibland.

Minsta åtagande

Tisdagar och torsdagar, kl.15.30-17.00. Lokaler i norra Malmö.

När och var sker uppdraget

Tisdagar och torsdagar, kl.15.30-17.00. Lokaler i norra Malmö.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Röda korsets ungdomsförbund Lund

RKUF-Podden söker Klippare

  • Barn och ungdom
  • Upplysning och folkbildning
  • Kultur
Plats Lund, Malmö, Eslöv och 5 andra platser
Fjärrarbete På distans