Tamam — 2 platser

Tamam Malmö söker ny styrelse!

Spara

Sista anmälningsdatum

2022-02-05

Beskrivning

Vill du bli en del av en barn- och ungdomsaktör i Malmö som jobbar med ungas självständiga organisering, samhällsengagemang och antirasism? Bli styrelseledamot i Tamam Malmö!    
 
Tamam är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell ungdomsorganisation som jobbar med barn, unga och unga vuxna. Vi finns i sju städer och arbetar för ungas rätt i samhället genom att skapa sociala mötesplatser och stötta ungas samhällsengagemang. I Tamam Malmö är vi på gång att starta upp läxhjälp, fler sociala mötesplater och anordnar aktiviteter under lov och högtider.  

Nu behöver vi fler personer till vår styrelse! Vi söker dig som vill vara en del av det strategiska och ledande arbetet i lokalföreningen. Du ska vara intresserad ungas rätt i samhället och vilja skapa meningsfulla fritidsaktiviteter och sociala mötesplatser.

Som styrelseledamot hjälper du att stötta våra verksamheter utifrån deras behov, representerar organisationen i olika sammanhang, och hjälper till att rekrytera medlemmar. Utöver aktivitetsgrupper driver vi också påverkansarbete och jobbar aktivt utifrån Barnkonventionen som nu blivit lag i Sverige. 
Du behöver gilla att samarbeta med andra och vara bra på att ta ansvar. Tidigare erfarenheter av föreningsliv är positivt, men inget krav. Tamam håller styrelseutbildningar för alla sina lokalföreningar och det finns personal på nationellt plan som ger stöd och stöttning åt de lokala styrelserna. 

Uppgifter
 • - Delta i och fatta viktiga beslut för föreningen!
 • - Stötta Malmö aktivitetsgrupper och starta upp nya om du är intresserad!
 • - Driva ungdomsfrågor i Malmö kommun

Ansökan: Skicka in en intresseanmälan senast den 5e februari så återkommer vi för en intervju!


Minsta åtagande

ca, 1-3h per vecka och möten minst 1 ggr per månad

När och var sker uppdraget

Förtroendeuppdraget gäller för Malmös styrelse och det är viktigt att kunna ta sig dit. Plats för aktiviteter kan variera.

Platser

 • Malmö
 • Lund

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen