Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund — Malmö

Volontärer för marknadsföringsuppdrag sökes

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund arbetar med samtalsstöd för kvinnor och ungdomar utsatta för våld i nära relation samt med kunskaps- och informationsspridning, utbildning och våldsprevention. 

Föreningen har i dagsläget fyra anställda och 14 volontärer som arbetar med stöd, utbildning och prevention.
 
Vi söker nu volontärer för marknadsföringsuppdrag, som vill hjälpa oss att sprida information om våld i nära relation, vår verksamhet och hur vårt stöd ser ut och fungerar. En viktig del av vårt arbete handlar om att nå ut till så många som möjligt, för att fler våldsutsatta kvinnor och unga ska få rätt hjälp och stöd. Som volontär hos oss är du med och bidrar till det. Du blir samtidigt en del av ett engagerat gäng som tillsammans arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

I verksamheten finns en deltidsanställd kommunikatör som sköter den digitala marknadsföringen och produktion av trycksaker. Som volontär hjälper du oss att förstärka vår marknadsföring genom att du sprider information och kunskap om våld i nära relation, vår verksamhet och vilket stöd vi erbjuder. Genom ditt engagemang bidrar du till att fler våldsutsatta kvinnor och ungdomar hittar hjälp och stöd. 

I uppdraget ingår till exempel distribution av affischer och broschyrer på offentliga platser, arrangera informationskampanjer på stan, bemanna bokbord på mässor och festivaler eller andra aktiviteter som bidrar till 
att verksamheten marknadsförs. Har du egna idéer på insatser är det bara positivt och välkommet.
 
Vi söker dig som har ett engagemang för de frågor vi arbetar med och som vill lägga några timmar i månaden på att hjälpa oss att sprida kunskap och information. Har du dessutom ett stort kontaktnät och vill hjälpa oss att hitta företagssponsorer eller donatorer är det ett stort plus. Som volontär hos oss får du utbildning och på våra regelbundna volontärträffar fyller vi på med kunskap inom områden som rör våra verksamheter. 

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan med lite bakgrund om dig själv och varför du vill volontärarbeta hos just oss. Vi kallar till en kortare intervju efterhand som ansökningar kommer in. 

Om du blir antagen till volontärsuppdraget kommer vi begära ett utdrag ur belastningsregistret från dig. Du kommer också att behöva skriva på ett avtal om tystnadsplikt.

Minsta åtagande

Minsta åtagande är 6 månader, men vi ser gärna att man vill engagera sig längre än så. Uppdraget är ca 5 timmar i månaden.

När och var sker uppdraget

Uppdraget sker kontinuerligt, men du bestämmer själv när du vill utföra det. Tillsammans kommer vi överens om var uppdraget ska utföras.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen