Läkare i Världen — Malmö

Läkare i Världen söker nu Kvällsansvariga till kliniken i Malmö

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Anser du att alla ska ha lika rätt och tillgång till vård och vill arbeta för mänskliga rättigheter? Då kan du anmäla dig som volontär hos Läkare i Världen! 
Läkare i Världen är en människorättsorganisation som verkar för allas rätt till vård. På våra mottagningar träffar vi människor som står helt utanför den offentliga vården och nekas sin rätt till hälsa. Vi ger vård, medicin, samtalsstöd och juridisk rådgivning till människor som befinner sig utsatthet i Malmö men vi arbetar även för deras rätt till offentlig vård. Som volontär hos Läkare i Världen ingår du i en gemenskap tillsammans med andra volontärer som alla vill arbeta för mänskliga rättigheter och där alla kan bidra med sin speciella kompetens. Ditt arbete kommer att bidra till att människor som lever i utsatthet får vård och stöd.
Just nu söker vi kvällsansvariga till vår klinik i Malmö, någon särskild kompetens är inte ett krav. Som Kvällsansvarig på våra mottagningar kommer du att ha ett ansvar för att helheten flyter på bra de kvällar mottagningarna håller öppet. Du kommer bland annat att vara den som öppnar och stänger mottagningen, tar emot volontärer och ställer i ordning lokalerna. Kvällsansvarig ska också finnas tillgänglig för volontärerna för att svara på frågor och visa dem tillrätta. En kvällsansvarig fungerar som ”spindeln i nätet” under kvällen. Visst administrativt arbete ingår.
Att vara volontär på Läkare i Världen är både spännande, lärorikt och meriterande. Anmäl intresse så berättar vi mer!

Minsta åtagande

Uppdraget utförs på torsdagar då kliniken är öppen varje torsdagskväll mellan 18-20.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs på torsdagar då kliniken är öppen varje torsdagskväll mellan 18-20.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen