Rädda Barnen, Malmö — Malmö

Rädda Barnen Malmö söker frivillig projektledare till läxhjälp i Rosengård

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Har du ett intresse för att leda projekt och tycker om skolvärlden?
Då är detta uppdrag för dig!

Uppdraget som projektledare innebär att du blir en viktig del i Rädda Barnens arbete att tillgodose att alla barn får stöd och uppmuntran under sin skolgång. Detta är så viktigt tycker vi!

På Varda i Rosengård bedriver Rädda Barnen läxhjälp varje torsdag kl.17.30-19.30! Volontärerna stödjer elever i grundskolan med läsning, glosor och matteläxa!

Vad innebär rollen som projektledare?
 • Du är volontärernas kontaktperson (t.ex. om en volontär blir sjuk och inte kan komma på läxhjälpen kontaktar de dig eller om läxhjälpen skulle bli inställd så kontaktar du skolan så att de vet att läxhjälpen inte blir av den dagen).
 • Du marknadsför läxhjälpen (har du ett intresse för marknadsföring, t.ex. att skapa affischer eller att hitta kanaler för att annonsera om läxhjälpen är detta ett roligt projekt för dig! Om du däremot inte känner att du är duktig på detta så finns det redan klara affischer)
 • Ta emot nya volontärer (som volontär krävs det bland annat att personen visar utdrag ur belastningsregister, går en tryggare tillsammans utbildning och skriver under Rädda Barnens riktlinjer, detta är sådant du som projektledare ser till att volontärerna gör innan de kan börja i verksamheten)

Glöm inte! Som projektledare har du alltid stöd av Rädda Barnens. Så du är aldrig ensam! 

Tveka inte att söka så berättar vi mer om rollen som projektledare! 

Minsta åtagande

En skoltermin

När och var sker uppdraget

Läxhjälpen är torsdagar i vår lokal Varda i Rosengård mellan kl. 17.30-19.30. Uppdraget innebär administrativa uppgifter någon timme i veckan.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Give it forward

Bli Demokratiledare - Malmö

 • Ekonomisk/social utsatthet
 • Integration och asylsökande
 • Sysselsättning och arbete
Plats Malmö
Fjärrarbete På distans