Form/Design Center — Malmö

Volontärer till Malmös internationella designfestival Southern Sweden Design Days 2023

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Southern Sweden Design Days är en internationell designfestival i Malmö. Festivalen öppnar dörrarna till den kreativa och dynamiska sydsvenska designscenen och bjuder in deltagare och besökare från hela världen. Southern Sweden Design Days är en årligt återkommande festival som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation. Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center – den främsta mötesplatsen för arkitektur, design och konsthantverk i södra Sverige


Southern Sweden Design Days besöks årligen av tusentals personer och tillsammans med våra volontärer vill vi skapa den allra bästa upplevelsen för våra besökare! Det är en blandning av arbete och ansvar, men också en fantastisk möjlighet att få lite eftertraktat volontärarbete adderat till sitt CV. Som volontär får du ett utökat kontaktnät, erfarenhet och framför allt en rolig och spännande upplevelse.

Är du intresserad av att vara en del av SSDD teamet som volontär, läs mer om de olika rollerna och ansök senast 15 mars.

Roller

Main Location värd

Main Location värden är SSDDs ansikte utåt mot besökare. Du arbetar i par under passet. Som person är du serviceinriktad, social och framåt.
Arbetsuppgifter: Inför eventet handlar det om att förbereda lokalen, hjälpa till där det behövs och sprida marknadsföringsmaterial. Under festivaldagarna hälsar du besökare välkomna till Main location, räknar besökare, informerar om vad som finns att uppleva och svarar på frågor. Du har även uppsikt över lokalen och hjälper till där det behövs
Medverkan: Under uppbyggnad (22–24 maj), festivaldagarna (25–28 maj) och avetablering (28-30 maj).

Säkerhetsvärd Main location

Som person är du alert och har en god översiktsförmåga.
Arbetsuppgifter: brandvakt, uppsikt över lokalen, flexibel inför andra arbetsuppgifter.
Medverkan: Under festivaldagarna (25–28 maj).

SSDD Studio assistent

På Main location i Lokstallarna kommer besökare kunna ta del av panelsamtal, seminarier och workshops i SSDD Studio. Programmet kommer även livesändas på hemsidan under festivaldagarna. Som person är du serviceinriktad.
Arbetsuppgifter: Här hjälper du till med värdskapet och vägleder deltagare till studion. Du hjälper även till att rigga inför sändning, mickar deltagare, assisterar vid filmning, håller koll på sändningstiden och ser till att deltagarna har dryck och förtäring påfyllt.
Medverkan: Under introdag (24 maj) samt festivaldagarna (25–28 maj).

Första hjälpen värd

Main Location i Lokstallarna besöks av 10 tusentals personer under alla festivaldagarna. Du finns där som ett stöd, ser till att påminna om att alla ska ta hand om sig och till exempel komma ihåg att ta pauser, äta och dricka. Du är också den som assisterar med enklare första hjälpen om det behövs. För att jobba i denna grupp behöver du ha erfarenhet och ha dokumenterad första hjälpen-utbildning.
Arbetsuppgifter: Översikt över lokal, prata med deltagare och besökare, värdskap tillsammans med Main Location värdar.
Medverkan: Under festivaldagarna (25–28 maj).

Ansök senast 15 mars.

Vi återkopplar så snart som möjligt för att bekräfta medverkan.

Minsta åtagande

Du måste vara tillgänglig åtminstone 2-3 pass beroende på arbetsområde. 22-25 maj (etablering), 25-28 maj (festivaldagar), 28-30 maj (avetablering)

När och var sker uppdraget

Lokstallarna i Kirseberg, Malmö

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen