SeniorNet Malmö — Malmö

Vi söker volontärer inom rollen som eventkoordinator!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Som volontär inom rollen som eventkoordinator har du en central och spännande uppgift i att planera och organisera olika evenemang och aktiviteter för SeniorNet Malmö. Ditt arbete bidrar till att skapa minnesvärda och berikande upplevelser för våra deltagare och volontärer, samtidigt som det främjar gemenskap och engagemang inom organisationen. Som Event koordinater har du möjligheten att skapa positiva och meningsfulla stunder för alla inblandade. Du får även värdefull kunskap och erfarenhet som du kan ha nytta av i din karriär och arbetsliv.

Ditt uppdrag
Ditt huvudsakliga uppdrag i rollen är att planera och genomföra olika evenemang och aktiviteter för SeniorNet Malmö. Det kan inkludera workshops, seminarier, föreläsningar, utbildningar, sociala sammankomster och andra speciella evenemang.

Evenemangsplanering
Som Event koordinator ansvarar du för att planera och organisera evenemang från början till slut. Det inkluderar att fastställa datum, tid, plats, program, talare, resurser och logistik för att säkerställa ett smidigt genomförande.

Vi söker en positiv och inkluderande person som gillar att koordinera upplevelser och som har förmågan att få en grupp att samarbeta. Vi välkomnar personer i alla åldrar, dig med funktionshinder eller som behöver en anpassad arbetssituation.

Välkommen med din intresseanmälan!

Minsta åtagande

Efter överenskommelse.

När och var sker uppdraget

Vi kommer tillsammans överens om tid och plats.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen