Riksförbundet HOBS - Hälsa oberoende av storlek — 4 platser

Vill du sitta med i HOBS styrelse på Riks eller länsnivå?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Just nu söker vi nya tillskott till flera styrelser i HOBS, är du den vi söker?
HOBS växer och behöver nu ditt engagemang! 
Nu tar valberedningen emot nomineringar till både förbundsstyrelsen, som arbetar nationellt och styrelsemedlemmar till våra länsföreningar i Västmanland, Jönköping, Stockholm och Skåne.

Förbundsstyrelsen ansvarar för HOBS strategiska utveckling och tar beslut om ramarna för verksamheten. Uppdraget är ideellt och genomförs både fysiskt och digitalt så oavsett var du befinner dig kan du delta i förbundsstyrelsen. Om du istället vill engagera dig i någon av våra länsföreningars styrelser så sker styrelsemötena i vanliga fall på plats i vardera län.

Vill du vara med och driva vårt viktiga arbete framåt eller känner du någon som skulle passa bra hos oss? Gå in och gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Välkommen med din ansökan !
 
HOBS- Hälsa oberoende av storlek är en patientorganisation som arbetar med övervikt och obesitas. Vi tror på allas rätt till en jämlik vård och ett gott bemötande. Vårt mål är att vården ska bli mer patientcentrerad där patienter är med och driver frågor som påverkar dem. Hos oss för du möjlighet att dela eller ta del av andras berättelser av att leva med övervikt och obesitas. Vill du läsa mer om oss och vår verksamhet, gå till hobs.se
 
OBS! Vid intresseanmälan, titta lite extra i spam-korgen efteråt då vi fått höra att våra mail hamnar där istället för inkorgen.

Minsta åtagande

Varierar utifrån vilken vilken styrelsen du är med i.

När och var sker uppdraget

Styrelsearbetet kommer ske både fysiskt och digitalt.

Platser

  • Stockholm
  • Malmö
  • Jönköping
  • Västerås

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen