Rädda Barnen, Regionkontoret Stockholm — Stockholm

Ungdomsverksamhet söker eldsjälar!

Beskrivning

Vi på Rädda Barnen har en fritidsgård för unga 15- 24 år i centrala Stockholm som behöver uppbackning i volontärgruppen för att hålla igång verksamheten. Är det dig vi söker?

TC-gården är en social mötesplats för unga. Vi är även en plats där unga kan få stöd och hjälp med olika saker så som läxor, kontakt med myndigheter, bostadssökande, kontakt med vården och så vidare. Viktiga saker för oss är att vi har en välkomnande och inkluderande stämning, samt att vi erbjuder en fristad från alkohol och droger.

Vi letar både efter dig som vill delta som volontär i vår ordinarie verksamhet, men det är även intressant ifall du utöver det vill bidra med din egen kompetens på något vis. Vill du hålla i en teaterworkshop? Boxningsträning? Lära ut hur en skriver låtar? Berätta mer isåfall så kan vi komma fram till ett koncept tillsammans!

Våra öppettider är måndagar 18-21 och fredagar 18-23. Som volontär är du minst 25 år gammal och kan delta minst två kvällar i månaden. Du behöver även lämna utdrag ur belastningsregistret samt gå en webbutbildning.

Vi är en spridd arbetsgrupp med olika åldrar, bakgrunder och kompetenser. Det viktigaste är att som volontär vara en trygg och lugn vuxen som kan bidra till en bra miljö för våra deltagare.

Vi ser det som ett plus ifall du:
  • Tidigare jobbat med ungdomar, nyanlända, människor i utsatthet eller liknande.
  • Pratar ett utomeuropeiskt språk som våra nuvarande eller blivande deltagare pratar, till exempel arabiska, somaliska, tigrinja, dari, farsi eller kurdiska.

Ser fram emot att höra från dig!

Minsta åtagande

2 gånger i månaden

När och var sker uppdraget

Måndagar 18-21, Fredagar 18-23

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen