Erikshjälpen Second Hand, Åkarp - Malmö — 2 platser

Välkommen att bli punktinsats-volontär i vår butik i Åkarp under höst/vinter-22!

Spara

Beskrivning

 Nu söker vi volontärer som vill göra en punktinsats vid enstaka tillfällen.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som inte vill låsa upp dig som volontär, men vill ändå hjälpa till när du har tid och lust. Du får förfrågningar via mail/sms vid de tillfällen våra behov uppstår och du svarar endast på de tillfällen som du kan hjälpa till.

Våra punktinsatser kan vara allt från att vi behöver hjälp med att lyfta en avdelning med mer produkter, sortering, packa upp inför vår julmarknad, ta emot och sortera gåvor i vår gåvomottagning, hjälpa till på transporten, stå i kassan eller i kaféet och mycket annat som kan dyka upp.

Vår första punktinsats är den 28/10 kl.16-20 då vi kommer att packa upp och göra fint i butiken inför vår Julmarknad som startar den 29/10.
 
Är du intresserad av att ingå i Punktinsats-gruppen så anmäl ditt intresse så fort som möjligt.
Vill du även vara med att hjälpa till den 28/10 så meddela oss senast den 18/10 + eventuella matpreferenser/allergier.

En insats hos oss ger dig butikserfarenhet, en möjlighet att träffa andra med liknande värderingar, möjlighet att göra en insats för att hjälpa barn över hela världen samt att du bidrar till en mer hållbar värld. 
Hos Erikshjälpen Second Hand välkomnas den som har lite extra tid över. Kanske är du intresserad av just second hand eller så vill du kanske göra skillnad i den här världen, i vilket fall som helst finns det saker för alla att göra.

Välkommen med din ansökan! 

Minsta åtagande

Vid ett tillfälle

När och var sker uppdraget

I vår butik på Lundavägen 51 i Åkarp och vid de tillfällen som vi efterlyser om hjälp. Du bestämmer om det blir ett engångsuppdrag eller ett kontinuerligt uppdrag.

Platser

  • Burlöv
  • Malmö

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen