Årets volontär 2022

Bilder

Dags att nominera till Årets volontär 2022! Volontärbyrån delar ut utmärkelsen Årets volontär för att uppmärksamma det ideella engagemanget i Sverige. Vinnaren koras på FN:s Internationella frivilligdag den 5 december.

Årets volontär – en utmärkelse för att hylla det ideella engagemanget.  

Nominera till Årets volontär 2022 här 

Såhär går det till

Ideella organisationer har chans att nominera en volontär som förtjänar att uppmärksammas för sitt ideella engagemang. Det kan vara någon som varit engagerad länge, någon som är helt ny i organisationen eller någon som gjort något extraordinärt under året, det väljer du. Du som representerar en ideell organisation (du kan sitta i styrelsen, vara anställd eller själv ideellt engagerad i organisationen) kan nominera en person som engagerar sig ideellt i din organisation. Den som får utmärkelsen Årets volontär kommer att presenteras och uppmärksammas på Frivilligdagen den 5 december, genom sociala medier, pressmeddelande, intervju etc. 

Internationella frivilligdagen infaller årligen den 5 december, och uppmärksammar frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling. Dagen är en av FN:s internationella temadagar sedan 1985. 

Fler nyheter