Elin ska leda Volontärbyrån i Göteborg

Bilder

Nu välkomnar Volontärbyrån Elin Hansson, vår nya kollega i Göteborg. Elin kommer att driva det nya lokalkontoret som vi just nu startar upp i Göteborg.

 – Min roll kommer vara att hjälpa göteborgare och föreningar i Göteborg att hitta varandra och bidra till föreningslivet lokalt. Jag brinner för att få människor att växa som individer och bidra till samhället och att få grupper som inte vanligtvis möts att hitta varandra.

Det känns extra viktigt i dessa tider att föra samman människor för att minska ensamhet och utanförskap. Jag ser fram emot att möta alla föreningar och få en fördjupad förståelse för deras olika behov. Det ska också bli roligt att visa upp alla föreningar och uppdrag som göteborgare kan engagera sig i!

Elin har tidigare varit volontärsamordnare för Gothenburg Fringe Festival och har arrangerat olika evenemang.

 – Jag har personligen använt Volontärbyrån och sett att det är en bra kanal för att nå ut. I vår förening hittade vi exempelvis flera engelsktalande volontärer som via sitt engagemang fick nätverk och värdefulla erfarenheter.

Vill du komma i kontakt med Elin och veta mer om vad som kommer att hända på Volontärbyråns lokalkontor i Göteborg?  Mejla henne på [email protected] eller ring  072-5295060. 

Förutom de två lokalkontoren i Stockholm och Uppsala blir nu Göteborg vårt tredje lokalkontor. 

Fler nyheter

De är finalister i Årets volontär

De är finalister i Årets volontär

Nu har tolv finalister till utmärkelsen Årets volontär utsetts. Det är den ideella verksamheten Volontärbyrån som för sjunde året i rad utser Årets volontär bland 150 nomineringar från organisationer över hela Sverige. Årets volontär koras på Internationella frivilligdagen den 5 december.