Enköping

Children with Love

Children with Love

Beskrivning

Children with Love grundades den 13 april 2021 av Filip Lange från Enköping. Filip utsattes själv för sexuella övergrepp under sina första år i livet av en närstående. Sedan dess har han arbetat hårt för att förhindra att fler utsätts. Är du utsatt kan du höra av dig till oss dygnet runt. 

Vi hjälper dig genom att ge dig som utsatt rådgivning, stöttning och hjälp för att du ska kunna ta dig igenom detta. Vi är inte professionellt utbildade, men många av våra volontärer har någon gång själva blivit utsatta eller arbetat med detta tidigare och har stor förståelse för vad du går igenom. Vi har full tystnadsplikt vilket innebär att inget du berättar för oss berättas vidare. Tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för att hjälpa dig. Du är INTE ensam!  

Vill du engagera dig inom Children with Love men inte riktigt vet hur kan du alltid höra av dig till oss och fråga. Ett av de enklaste och även effektivaste sätten att engagera sig på är att sprida information om ämnet och organisationen. Något vi fokuserar på är att alla är bra på olika saker, därav kan du hjälpa till med det just du är bra på och känner dig manad att hjälpa till med.

Tveka ALDRIG. En persons engagemang kan hjälpa många. Vi är idag nära 75 engagerade runt om i landet som varje dag arbetar för barnens bästa. Bli med och bidra till varje barns goda uppväxt fritt från våld och sexuella övergrepp.

Bevaka organisationen

Skapa en bevakning för att få mejl när nya uppdrag publiceras.