Bevaka uppdrag för Ukraina – få ett mejl när uppdrag kommer in!

Bilder

Viljan att hjälpa till hos allmänheten är stor och vi har de senaste dagarna sett en enormt stor ökning av besökare på Volontärbyrån som vill engagera sig för Ukraina. Skapa en bevakning för att få e-post när du behövs som volontär.

Viljan att hjälpa till hos allmänheten är stor och vi har de senaste dagarna sett en enormt stor ökning av besökare på Volontärbyrån som vill engagera sig för Ukraina. Vi ser också att det sker förberedelser inom civilsamhället för att ta emot flyktingar och att ideella organisationer tar olika slags initiativ för att stötta människorna i Ukraina.

Volontärbyrån samlar alla uppdrag under taggen Ukraina för att det ska vara enkelt för den som vill engagera sig. 

Registrera en bevakning av uppdrag, så får du e-post när organisationerna har behov av fler volontärer. 

Så här skapar du en bevakning

1. Gå till sidan för ändamålet 

Klicka här för att bevaka uppdrag kopplade till situationen i Ukraina
(Obs! Du behöver skapa ett konto för att kunna bevaka uppdrag). 

2. Välj hur ofta du vill få uppdateringar 



3. Klart! Vänta på att uppdrag publiceras

Efter att du valt hur ofta du vill få uppdateringar är det bara att invänta att uppdrag publiceras. Då får du påminnelse på mejl. Du kan även gå in via Mitt konto och visa samt hantera dina bevakningar.

Sök bland alla uppdrag

Just nu sker den mesta hjälpen på plats i Ukraina och få svenska organisationer har direkta uppdrag som kan genomföras lokalt. Däremot kan du gå med och engagera dig för en organisation som arbetar internationellt med Ukraina.
Klicka här för att se aktuella uppdrag.
 

Fler nyheter

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Volontärbyrån välkomnar två ambassadörer, Marcus Karlén och Cecilia Bergh. Genom sitt ambassadörskap kommer de bidra till att vara ansikten utåt för Volontärbyrån i olika sammanhang. Både Cecilia och Marcus fann vägen in till det ideella engagemanget genom Volontärbyrån. De uttrycker en tacksamhet för de positiva effekter som volontärskapet haft för dem själva, men även andra människor utifrån ett större sammanhang.