Malmö

Global Shapers Malmö

"Empowering Change, Inspiring Impact, and Nurturing Tomorrow's Leaders for a Fair Society: Global Shapers Malmö"

Global Shapers Malmö

Beskrivning

"Global Shapers Malmö är en del av det globala nätverket som skapats av World Economic Forum. Vårt uppdrag är tydligt: vi är unga ledare som arbetar tillsammans för att göra en varaktig positiv inverkan på vår stad och vårt samhälle. Vi tror på att forma en bättre framtid genom innovation, samarbete och utbildning.

Vi är en mångsidig grupp unga människor från olika yrkesbakgrunder, alla dedikerade till att utveckla nästa generation av ledare. Genom vårt arbete strävar vi efter att skapa en rättvisare och mer inkluderande samhälle. Våra projekt och initiativ är inriktade på att lösa några av de mest angelägna utmaningarna i Malmö och att stärka våra samhällen.

Som Global Shapers arbetar vi tätt ihop med andra aktörer, inklusive företag, regeringar och icke-statliga organisationer, för att maximera vår påverkan. Vi tror på kraften i samarbete och nätverkande för att skapa positiv förändring.

Vår passion för att göra skillnad drivs av vårt engagemang för att bygga en mer hållbar och inkluderande framtid för alla. Vi är övertygade om att genom att utbilda och inspirera unga ledare kan vi skapa en värld som är bättre, mer rättvis och mer hållbar för alla."

Bevaka organisationen

Skapa en bevakning för att få mejl när nya uppdrag publiceras.